Axel - i Alabama som utbytesstudent 2013/2014

Alla hjärtans dag

Publicerad 2014-02-16 05:15:32 i Allmänt,

...eller som det kallas här, "Valentines day" är en hyggligt big deal, får jag lov att påstå. När jag lämnade mitt hus så gick det inte att se gräsmattan för den av prydd av ett täcke med rosenblad som regnade ner ifrån himlen.
 
Nej, så var det inte riktigt. Men i skolan så var det faktiskt lite oväntat mycket ballonger, nallebjörnar och chokladaskar. JAG fick två presenter! En tjusig  från Milena, en av de två tyska utbytesstudenterna på skolan, och så fick jag en från Ashley. Hon hade pysslat ihop gulligt kort (som jag tyvärr inte kan visa upp då jag råkar ha det i mitt skåp) och så kom kortet med en liten påse med choklad i! Tack så hjärtligt (haha hjärtligt fattar ni?!). Jag lovar att jag ska slänga upp kortet här inom snar framtid.
 
Skoldagen rullade väl på ungefär som vanligt. Hade lite extra kul i min tredje klass. Vi skulle lära oss statistik och för att göra de så körde vi kasino. Tärningsspel och dylikt. Räknade lite på det klassiska "Monty Hall-problemet". Hur som helst!
 
Jag hade veckan innan frågat Ashley om hon hade lust att gå ut med mig och hitta på något på Valentines day, och de ville hon. Så, så blev det! Jag hade hoppats på att Ashley skulle ha tillgång till bil så att hon skulle kunna köra, men där hade vi lite otur. Men som tur var så ställer min värdmamma Lynn alltid upp, och så även idag (thanks Lynn!). Öhm vad ska jag berätta nu.
 
Jo, just det. Lynn droppade av oss i Trussville, en lite större stad i närheten och så var vi på egenhand. Vi gick och åt på en kinarestaurang. Kineserna hade mycket att göra tydligen, så vi fick vänta i någon halvtimme innan vi fick bord, men sedan så gick det undan. Vi pratade & åt. 
 
När vi kände oss klara så kilade vi iväg till den lärliggande biografen för att se på Frozen, eller Frost, eller vad ni svennebananer kallar den för. Filmen var bra. Det var mysigt. När filmen väl var slut så vandrade vi, i väntan på Lynn, fram och tillbaka utanför biografen och småpratade.
 
NU så glömde jag nu nästan att berätta om min present till Ashley... skämt å sido. Jag höll inte på att glömma. Men här är den i alla fall!
 
Sedan så hade jag gömt en förlovningsring i burken... nej, nu ljög jag igen. Men jag hade gömt en liten överraskning i en ask.
Så här är det. Jag hade ju tänkt att gå på balen i april. Det känns som en relativt stor byggsten av det som kallas "utbytesår". Och vet inte vem jag hellre skulle vilja gå med än Ashley. Så jag pysslade ihop en tjusig liten inbjudan. 
 
Om nu någon bryr sig: så sa hon "ja!"

Kommentarer

Postat av: Anna och lilla m

Publicerad 2014-02-17 13:46:19

❤❤😊

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Lite om mig

Min profilbild

Axel

Jättesnäll och ganska snygg 20-åring. Just nu i gymnasieskolans slutfas och till hösten har jag ambitionen att börja studera vid KTH i vår huvudstad. Läsåret 2013/2014 befann jag mig i Alabama, USA för ett år som utbytesstudent. Organisationen som jag åkte med var AFS (rekommenderas). Kvar finns bloggen, späckad med bilder och tankar. Allt från grundläggande förberedelser till hemresan. Håll till godo!

Kategorier

Arkiv