Axel - i Alabama som utbytesstudent 2013/2014

Pick o plock (grötiga inlägg idag, sorry)

Publicerad 2013-11-08 04:15:26 i Allmänt,

Dubbla inlägg ikväll, det bjuder jag på. Detta blir dock lite mer kortfattat. Tänkte visa vad jag ritade idag i Art-klassen. Jag var frånvarande bägge lektionerna förra veckan, så jag missade lektionstillfällen och detta projektet skulle slutföras idag. Så jag fick ta mig i kragen och göra det bästa av situationen, och jag blev nöjd. Bildläraren kallade projektet för "Bone Vessel". Vessel är något typ skepp, fast vi behövde inte nödvänligtvis rita ett skepp. Dock så skulle det (om jag nu förstod det hela rätt) vara någon form av ben/skelett/döskalle/whatever som bar något. T.ex. en döskalle med ett stearinljus på. Men jag hittade på något annat.
 
Först så tänkte jag rita ett torn av ben med en klocka på, men det blev för komplicerat. Så jag ritade ett litet akvarium som stod på ben, med en fiskskelett inuti. Men jag blev nöjd! Bilden är lite modifierad för att få bort det värsta av motljuset. Jag är nöjd med min skuggning, dock. 
 
...Nu så har jag plockat fram en svensk delikatess... Det återstår bara att se om någon vågar smaka på den.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Lite om mig

Min profilbild

Axel

Jättesnäll och ganska snygg 20-åring. Just nu i gymnasieskolans slutfas och till hösten har jag ambitionen att börja studera vid KTH i vår huvudstad. Läsåret 2013/2014 befann jag mig i Alabama, USA för ett år som utbytesstudent. Organisationen som jag åkte med var AFS (rekommenderas). Kvar finns bloggen, späckad med bilder och tankar. Allt från grundläggande förberedelser till hemresan. Håll till godo!

Kategorier

Arkiv