Axel - i Alabama som utbytesstudent 2013/2014

Nya tider

Publicerad 2015-04-12 16:00:10 i Allmänt,

Jag känner inte samma behov att skriva i bloggen som jag gjorde förr, vilket kanske har märkts på inläggsintensiteten. När jag var i USA så kände jag mig nästan tvungen att skriva varje inlägg, eftersom jag hade lovat mig själv att dokumentera i syfte att dela med mig men även för att minnas själv - och för att jag själv visste hur tråkigt det var när man följde utbytesbloggar som utan förvarning slutade publicera nya inlägg.
 
Trots att jag numer befinner mig på hemmaplan så måste jag medge att det ibland kliar i fingrarna. Det är mysigt att själv få formulera iakttagelser och åsikter, utan att någon sätter käppar i hjulet för en. Kanske blir det ett par inlägg även i framtiden. 
 
Passade även på att kasta ut en gammal "design", till förmån för en ny. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Lite om mig

Min profilbild

Axel

Jättesnäll och ganska snygg 20-åring. Just nu i gymnasieskolans slutfas och till hösten har jag ambitionen att börja studera vid KTH i vår huvudstad. Läsåret 2013/2014 befann jag mig i Alabama, USA för ett år som utbytesstudent. Organisationen som jag åkte med var AFS (rekommenderas). Kvar finns bloggen, späckad med bilder och tankar. Allt från grundläggande förberedelser till hemresan. Håll till godo!

Kategorier

Arkiv