Axel - i Alabama som utbytesstudent 2013/2014

Julärkul

Publicerad 2013-12-05 04:31:07 i Allmänt,

Hej kära vänner, ovänner, klasskamrater, familj och stalkers! Bloggen har väl hamnat på efterkälken såhär i vintertid. Fast det passar väl ändå, att åka kälke på vintern? Ha ha ha. Fattar ni? Kälke? Vinter? Snö?
 
Nej, jag försökte inte ens vara rolig. Istället ska jag berätta om hur vi julpyntar i Amerika. 
 
Julen är nog stor här i Amerika. Jag vet ju inte riktigt än hur man firar, men när det gäller pyntet så sparas det inte på krutet. Gran som skiner i alla dess färger, julstrumpor och mycket ljus utomhus!
 
Min värdmamma, Matthew och hans flickvän tog ansvar för pyntet inomhus, undertiden jag och min värdpappa fixade utomhusbelysningen (som riktiga karlar gör)!
 
Sådär, nu kan vi reflektera över bilderna. HAHA, jag skojade bara. Jag är ju inte i skolan! Men som ni ser på den näst sista bilden så hade jag faktiskt shorts på mig idag, hela dagen. Det kan tyckas vara obefogad i december, men hallå! Det var faktiskt 22 grader ute idag. Imorgon väntas 24!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Lite om mig

Min profilbild

Axel

Jättesnäll och ganska snygg 20-åring. Just nu i gymnasieskolans slutfas och till hösten har jag ambitionen att börja studera vid KTH i vår huvudstad. Läsåret 2013/2014 befann jag mig i Alabama, USA för ett år som utbytesstudent. Organisationen som jag åkte med var AFS (rekommenderas). Kvar finns bloggen, späckad med bilder och tankar. Allt från grundläggande förberedelser till hemresan. Håll till godo!

Kategorier

Arkiv